motorclub De Klassieker

Vereniging tot instandhouding van motorrijwielen van 25 jaar en ouder

Eerbeek rit


Zondag 21 augustus a.s.  aanvang 11:00 uurIedere derde zondag in augustus wordt deze, inmiddels bij velen bekende toertocht gereden. 

35 jaar geleden door Henk Versteeg opgezet met een deelname van een tiental motoren. Dat waren leden van de VMC, met voertuigen tot en met het bouwjaar 1938. In de loop der jaren kreeg de rit een open karakter omdat de deelnemers niet aan een vereniging gebonden hoeven te zijn en de leeftijd van de voertuigen verlaagd werd naar minimaal 25 jaar. Tegenwoordig zijn bromfietsen (< 50 cc) ook toegelaten. Nu is het evenement uitgegroeid tot een schitterende ontmoetingsplaats voor veteranen en klassieke motoren. 
De start van de toertocht is 

om 11:00 uur 

bij Restaurant Grand Café “De Korenmolen” Kanaalweg 3 6961 LW Eerbeek.Wilt u komen kijken of meerijden met een veteraan of klassieke motor dan kunt u voor-inschrijven bij Rinus Konink Hietveldweg 24b 7361 AD in Beekbergen of mailen naar m.konink8@upcmail.nl (vraag leesbevestiging) 

of tel. 055-5062008

Graag vóór 14 augustus opgeven. De kosten zijn dan € 8,--. Na 14 augustus kunt u alleen op de dag zelf vanaf 9:30 uur nog inschrijven. Deelname kosten zijn dan € 10,--. Voor een ieder die de tocht heeft uitgereden is er een attentie, zolang de voorraad strekt.Terug naar agenda